20-02-2017 / Ayman van Bregt

LinkedIn heeft recentelijk een nieuw design voor de desktopversie gelanceerd. Met deze introductie heeft LinkedIn ook de mogelijkheden van de LinkedIn Premium Accounts veranderd. De Premium Career en Premium Business accounts zijn uitgebreid met meer inzichten gebaseerd LinkedIn data. In dit artikel staan de nieuwe mogelijkheden van de premium accounts op een rij.

De nieuwe mogelijkheden van LinkedIn Premium Accounts

Voor individuele LinkedIn gebruikers zijn vanaf nu twee versies van LinkedIn Premium Accounts beschikbaar; Career en Business. In de basis bieden de twee abonnementen de volgende mogelijkheden:

Key features for our Premium subscriptions

LinkedIn Premium Career
LinkedIn gebruikers met een Premium Career account krijgen relevante inzichten in vacatures op LinkedIn (LinkedIn Jobs). De inzichten helpen gebruikers niet alleen om de juiste baan in het vizier te krijgen maar ook de kansen te vergroten om deze baan te bemachtigen. Zo geeft LinkedIn een overzicht van relaties die kunnen helpen bij de introductie bij bedrijven, inzichten in bedrijven die snel groeien met in het bijzonder functies en banen waar gebruikers geschikt voor zijn.

LinkedIn Premium Business
LinkedIn gebruikers met een Premium Business account krijgen unieke en actuele inzichten van bedrijfspagina’s van bedrijven die interessant zijn. Tevens krijgen deze gebruikers een uitgebreider overzicht van ‘Who’s viewed my profile‘ en is het mogelijk om gebruik te maken van de inzichten via LinkedIn Salary.

Overige mogelijkheden
Beide Premium accounts bieden de mogelijkheid aan gebruikers om onbeperkt gebruik te maken van de 9.000 cursussen van LinkedIn Learning.

LinkedIn wil met de mogelijkheden van LinkedIn Premium gebruikers een krachtigere ervaring bieden om de carrièrekansen van professionals en de commerciële mogelijkheden voor ondernemers te vergroten.