22-03-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) hoe het bereik van een Facebook bedrijfspagina met behulp van taggen vergroot kan worden. Verder kwam aan bod hoe het gebruik van LinkedIn in Nederland is gegroeid en een aantal tips voor een goede tweet frequentie op Twitter. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Taggen van Facebook bedrijfspagina’s vergroot bereikFacebook nieuwsoverzicht

Recent heeft Facebook aanpassingen gedaan aan het nieuwsoverzicht. Wanneer een Facebook bedrijfspagina in updates een andere bedrijfspagina tagt, zal een deel fans van deze pagina ook de update kunnen zien.
Lees verder.

 

Tips voor een goede tweet frequentieTips voor een goede tweet frequentie

Het is voor veel zakelijke gebruikers zoeken naar een goede balans voor de juiste tweet frequentie. Simply Measured deed onderzoek naar de impact van twee verschillende tweet frequenties, 15 minuten en 30 minuten gedurende werkdagen. In dit artikel staan de belangrijkste inzichten van het onderzoek op een rij.
Lees verder.

 

Groei in het gebruik van LinkedIn in NederlandHet gebruik van LinkedIn in Nederland

Uit de tweede Nederlandse LinkedIn Monitor met inzichten in het gebruik van LinkedIn in Nederland door bedrijven en professionals blijkt dat LinkedIn gegroeid is in Nederland. In dit artikel staan de belangrijkste inzichten uit de Nederlandse LinkedIn Monitor op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: LinkedIn Showcase pagina’s geven merken van organisaties een eigen plekLinkedIn introduceert Showcase pagina's voor bedrijven om merken beter tot leven te brengen

LinkedIn introduceert LinkedIn Showcase pagina’s waarmee organisaties en bedrijven merken beter kunnen presenteren op LinkedIn als onderdeel van een LinkedIn bedrijfspagina.
Lees verder.

 

 

Praktijkgids van de week: Facebook bedrijfspagina gevorderdenEen levendige, aantrekkelijke en goed bezochte Facebook bedrijfspagina mede met behulp van Facebook toepassingen

De praktijkgids ‘Facebook bedrijfspagina gevorderden’ leert je om meer te halen uit Facebook en in het bijzonder jouw bedrijfspagina. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om een goede aanpak te kiezen voor jouw Facebook bedrijfspagina in combinatie met toepassingen (Facebook applicaties). Na deze praktijkgids ben je in staat om de door jezelf geformuleerde doelen voor jouw Facebook pagina te realiseren.
Koop de praktijkgids Facebook bedrijfspagina gevorderden in onze webshop.

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.