01-04-2012 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere de nieuwe ‘people-you-may-know’-functie van LinkedIn. Verder behandelden we de impact van de nieuwe Facebook bedrijfspagina’s en de trending topics van Twitter voor Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. In het weekoverzicht van NSMA zetten we alle tips & tricks van de afgelopen week voor je op een rij:

 

Engagement op de nieuwe Facebook bedrijfspagina's

De impact van de nieuwe Facebook bedrijfspagina’s

De online tool SimplyMeasured heeft de impact onderzocht van de nieuwe bedrijfspagina’s onder 15 pagina’s uit verschillende sectoren. Hieruit blijkt dat de betrokkenheid met de komst van de nieuwe bedrijfspagina’s sterk is gegroeid.
Lees bericht
.

People you may know - LinkedIn

De nieuwe People-You-May-Know functie van LinkedIn

De ‘People-You-May-Know’-functie van LinkedIn toont op basis van persoonsgegevens mensen die je op basis van gemeenschappelijke kenmerken mogelijk zou kennen. Deze functie wordt de komende weekend vernieuwd door LinkedIn. In dit artikel vind je meer informatie en kun je een voorproefje bekijken.
Lees bericht.

Trending topics nu beschikbaar voor Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

Trending topics nu beschikbaar voor Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

Twitter lanceert nieuwe locaties voor trending topics waaronder Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.
Lees bericht.

 

Bekijk de gemaakte infographic van je Facebook activiteiten

Maak een infographic van je Facebook activiteiten

Met GetAbout.Me kun je inzichtelijk maken hoe actief je gebruik maakt van Facebook. Door middel van een mooie overzichtelijk infographic kun je inzichtelijk krijgen welke soorten activiteiten je veel doet op Facebook en op welke tijdstippen.
Lees bericht.

linkedin-logo

10 veel gemaakte leugens en fouten op LinkedIn profielen

Veel mensen zetten op social media hun beste beentje voor. Op LinkedIn is het belangrijk om de waarheid niet te verdraaien en geen fouten te maken op je profiel zodat werkgevers en/of opdrachtgevers geen negatief beeld krijgen.
Lees bericht.

tweetdeck monitoring dashboard voor twitter

TweetDeck lanceert nieuwe functionaliteiten

TweetDeck lanceert nieuwe functionaliteiten die meer gemak bieden.
Lees verder
.

 

 

NSMA Social Media Whitepaper – 10 tips om effectiever te netwerken met LinkedIn

De Nederlandse Social Media Academie heeft een whitepaper samengesteld met 10 tips om effectiever te kunnen netwerken met LinkedIn. In de whitepaper vind je tips over o.a. het makkelijker vinden van connecties, het vermijden van veel gebruikte steekwoorden en het zelf bepalen van de inrichting van je LinkedIn profiel. Je kunt de whitepaper gratis aanvragen via het formulier op deze pagina.