04-05-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het uploaden van foto’s via de mobiele LinkedIn app. Verder kwam de nieuwe Facebook Business Manager aan bod en het zoeken naar Twitter lijsten in twee stappen. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Foto's uploaden via de mobiele LinkedIn app

Foto’s uploaden via de mobiele LinkedIn app

Met de vernieuwde mobiele LinkedIn app is het mogelijk om foto’s te uploaden. LinkedIn wil het hiermee voor gebruikers vergemakkelijken om ook onderweg visuele content te delen op het online zakelijke sociale netwerk.
Lees verder.

Zoeken in Twitter lijsten

In twee stappen zoeken naar Twitter lijsten

Twitter heeft het mogelijk gemaakt om naar Twitter lijsten te zoeken via de Twitter zoekmachine. In dit artikel een uitleg hoe je het snelste kunt zoeken naar Twitter lijsten.
Lees verder.

Facebook Business Manager

Zakelijke activiteiten op Facebook eenvoudig managen met ‘Facebook Business Manager’

Facebook heeft voor grote adverteerders een nieuwe tool gelanceerd om bedrijfspagina’s, advertenties, applicaties en toegang voor medewerkers te regelen op een plek. De Facebook Business Manager brengt alle diensten voor bedrijven op het online sociale netwerk overzichtelijk samen.
Lees verder.

De vier beste call to actions op TwitterUit het NSMA-archief: De vier beste call to actions voor Twitter

Op basis van 20.000 Promoted Tweets in 2012 deed Twitter onderzoek om te bepalen welke call to actions op Twitter het meest effectief zijn. Onder andere werd de populariteit en interactie van de tweets onderzocht in relatie tot de geplaatste call to action in een tweet. In dit artikel delen we de belangrijkste inzichten en vier call to actions voor Twitter.
Lees verder.

Voor iedereen die op Facebook wil en precies wil weten hoeNSMA Praktijkgids van de week: Facebook bedrijfspagina maken

De praktijkgids ‘Facebook profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met Facebook. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel (ook wel tijdlijn genoemd) op Facebook te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids in onze webshop.

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.