11-01-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de gewijzigde privacy- en data-beschermingsregels van LinkedIn. Verder zijn er statistieken beschikbaar voor iPhone gebruikers van Twitter en een uitleg over het verbergen van  de kaart, check-ins en aanbevelingen op een Facebook bedrijfspagina. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Kaart, check-ins en aanbevelingen verbergen op een Facebook bedrijfspaginaFacebook bedrijfspagina

Facebook bedrijfspagina’s die een fysieke locatie vertegenwoordigen kunnen vanaf nu bepalen of een kaart van de locatie, check-ins en beoordelingen zichtbaar mogen zijn op de pagina.
Lees verder.

 

Twitter statistieken beschikbaar voor iPhone gebruikersTwitter statistieken beschikbaar voor iphone gebruikers

De Twitter-statistieken zijn nu ook beschikbaar voor iPhone gebruikers. In dit artikel staan de mogelijkheden van de Twitter Analytics voor iPhone op een rij.
Lees verder.

 

Wijzigingen Linkedin-regels voor privacy en data-beschermingLinkedin wijzigt regels voor privacy en data-bescherming

LinkedIn heeft aanpassingen doorgevoerd aan de privacy-regels en de regels voor het beschermen en omgaan met data van LinkedIn gebruikers in overleg met de toezichthouder vanuit de EU. In dit artikel staan de wijzigingen aan de LinkedIn-regels op een rij.
Lees verder.

 

Twitter helpt met effectievere Twitter Ads campagnesUit het NSMA-archief: Twitter helpt bedrijven met effectievere Twitter Ads campagnes

Twitter introduceerde in 2010 Twitter Ads om bedrijven op Twitter te laten adverteren. Twitter heeft een adviestool voor Twitter advertenties gelanceerd waarmee Twitter adverteerders hun advertentiecampagnes kunnen optimaliseren. In dit artikel staan de mogelijkheden van de adviestool voor Twitter advertenties op een rij.
Lees verder.

 

social-media-contentkalenderNSMA Social Media Contentkalender 2015

In 2014 introduceerde NSMA de handige NSMA Social Media Contentkalender. Met deze contentkalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team. Ook voor 2015 heeft NSMA een actuele versie van de contentkalender. Download de gratis NSMA Social Media Contentkalender.

 

30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite ProHootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie

Hootsuite is een social media management oplossing waarmee bedrijven en organisaties via verschillende apparaten hun verschillende social media accounts kunnen managen. De Nederlandse Social Media Academie biedt haar lezers dankzij een partnership met Hootsuite nu de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro. Gedurende 30 dagen kun je gratis gebruik maken van alle functionaliteiten die Hootsuite Pro biedt zonder enige verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden nu.