18-05-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de Twitter mute-knop. Verder kwamen 10 tips voor Facebook bedrijfspagina updates en de samenwerking tussen LinkedIn en Evernote die het zakelijk netwerken verbetert. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

10 tips voor updates op Facebook

10 tips voor Facebook bedrijfspagina’s updates

Het plaatsen van de perfecte update op Facebook is een uitdaging voor beheerders. Dit artikel geef 10 tips voor updates op Facebook bedrijfspagina’s.
Lees verder.

 

Introductie Twitter mute-knop

Twitter introduceert mute-knop

Twitter introduceert mute-knop waarmee tweets van andere Twitter-gebruikers (tijdelijk) worden uitgezet. Twitter-gebruikers krijgen hier zelf geen melding van. In dit artikel staat de werking van de Twitter mute-knop op een rij.
Lees verder.

 

Beter netwerken dankzij samenwerking tussen LinkedIn en Evernote

Professioneel netwerken dankzij samenwerking tussen LinkedIn en EvernoteLinkedIn is een samenwerking gestart met Evernote om LinkedIn gebruikers beter te laten netwerken. Door de samenwerking is het mogelijk om eenvoudig visitekaartjes digitaal te scannen vanaf mobiel en iemand direct als connectie op LinkedIn toe te voegen. In dit artikel staan de uitwerking en de mogelijkheden van de samenwerking tussen LinkedIn en Evernote op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Eenvoudig de Facebook koppelingen verwijderen van externe applicaties en sites Facebook App-instellingen

Facebook biedt de mogelijkheid om in één keer de toegang van alle externe websites en applicaties, die je aan je profiel hebt gekoppeld, te verwijderen. In dit artikel vind je een stappenplan om eenvoudig de Facebook koppelingen te verwijderen.
Lees verder.

 

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Bekijk de Praktijkgids Twitter gevorderden nu in onze webwinkel.

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.