16-06-2013 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) hoe je LinkedIn updates kunt verrijken met extra content. Verder behandelden we hoe een Twitter profielfoto eenvoudig aangepast kan worden en hoe de zoekgeschiedenis van Facebook gewist kan worden. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Facebook zoekgeschiedenis verwijderenFacebook zoeken

Alle zoekopdrachten binnen Facebook worden bijgehouden in het ‘Activiteitenlogboek’. Je Facebook zoekgeschiedenis verwijderen kan eenvoudig in vier stappen.
Lees verder.

 

Een Twitter profielfoto veranderen in twee stappenTwitter profielfoto veranderen

Een Twitter profielfoto veranderen is vereenvoudigd, net als het aanpassen van de Twitter omslagafbeelding (headerafbeelding). In dit artikel vindt je een stappenplan en uitleg hoe je een profiel- en omslagfoto eenvoudig in twee stappen (kliks) kunt aanpassen.
Lees verder.

 

Verrijk LinkedIn updates met extra contentVerrijk een LinkedIn update met extra content

Een LinkedIn update kan verrijkt worden met een bestand zoals een afbeelding, presentatie of document. In dit artikel uitleg en een stappenplan om een LinkedIn update te verrijken met extra content.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: De vier beste call to actions voor TwitterVier call to actions op Twitter

Op basis van 20.000 Promoted Tweets in 2012 deed Twitter onderzoek om te bepalen welke call to actions op Twitter het meest effectief zijn. Onder andere werd de populariteit en interactie van de tweets onderzocht in relatie tot de geplaatste call to action in een tweet. In dit artikel delen we de belangrijkste inzichten en vier call to actions voor Twitter.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Twitter gevorderdenTwitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.

De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop nu de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden in onze webwinkel.