15-06-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) tips voor het nieuwe design van Facebook bedrijfspagina’s. Verder kwam het nieuwe design voor het LinkedIn profiel aan bod en tips van ondernemers om Twitter zakelijk in te zetten. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Tips voor het nieuwe design van Facebook bedrijfspagina’s

Facebook bedrijfspagina bijwerkenVanaf deze week worden alle Facebook bedrijfspagina’s overgezet naar een nieuw design. In dit artikel staan een aantal tips op een rij om een Facebook bedrijfspagina gereed te maken voor de verandering.
Lees verder.

Tips van ondernemers om Twitter zakelijk in te zetten

Tips van ondernemers om Twitter zakelijk in te zettenTwitter heeft in samenwerking met DB5 onderzoek gedaan naar de manier waarop ondernemers in het MKB Twitter zakelijk inzetten. Op basis van dit onderzoek staan een aantal van deze tips op een rij in dit artikel.
Lees verder.

LinkedIn profiel krijgt nieuw design

LinkedIn introduceert nieuw design voor gebruikersLinkedIn heeft een nieuw LinkedIn profiel geïntroduceerd waarmee gebruikers beter kunnen opvallen op LinkedIn en meer zakelijke kansen kunnen creëren. In dit artikel staan de wijzigingen aan het LinkedIn profiel op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Een Twitter profielfoto veranderen in twee stappen

Twitter profielfoto veranderenEen Twitter profielfoto veranderen is vereenvoudigd, net als het aanpassen van de Twitter omslagafbeelding (headerafbeelding). In dit artikel vindt je een stappenplan en uitleg hoe je een profiel- en omslagfoto eenvoudig in twee stappen (kliks) kunt aanpassen.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden nu.

 

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.