19-06-2016 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie het instellen van een voorkeursdoelgroep voor Facebook bedrijfspagina’s. Verder behandelden we tips om een Twitter account beter te beveiligen en de nieuwe versie van LinkedIn Jobs. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

 

Eenvoudiger zoeken in LinkedIn Jobs

Nieuwe versie van LinkedIn Jobs geïntroduceerd

LinkedIn heeft het voor werkzoekenden eenvoudiger gemaakt om een baan te vinden. De wijzigingen in LinkedIn Jobs geven betere inzichten om zo de kans op een nieuwe baan te vergroten. In dit artikel staan de nieuwe mogelijkheden van de nieuwe versie van LinkedIn Jobs op een rij.
Lees verder.

 

Tips om het Twitter account beter te beveiligen

Tips om een Twitter account beter te beveiligen

Twitter deed vorige week verslag van een mogelijk datalek. In dit artikel staat de achtergrond van het vermeende misbruik van Twitter accounts op een rij en tips om het Twitter account beter te beveiligen.
Lees verder.

 

Facebook bedrijfspagina

Voorkeursdoelgroepen voor Facebook bedrijfspagina’s instellen

Facebook biedt de mogelijkheid om een voorkeursdoelgroep voor Facebook bedrijfspagina’s in te stellen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een voorkeursdoelgroep voor Facebook bedrijfspagina’s kunt instellen en gebruiken.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Facebook stopt met 20% tekst regel voor advertentiesFacebook stopt met 20% tekstregel voor advertenties

Facebook advertenties mogen vanaf nu meer dan 20% tekst bevatten. Facebook stopt met de regel die advertenties afkeurt vanwege de hoeveelheid tekst.
Lees verder.

 

Korting op het Marketingfacts Jaarboek

Het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 brengt ondernemers en (marketing)professionals op de hoogte van alle ontwikkelingen in online marketing. Met de kortingscode MFBLOG05 krijg je 5 euro korting op de aanschaf van het boek.
Koop het Marketingfacts Jaarboek nu met 5 euro korting.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.