21-06-2015 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) dat Facebook kijkt naar de tijd per bekeken update in het Facebook nieuwsoverzicht. Verder behandelden we dat de LinkedIn Sales Navigator beschikbaar is voor Android en de autoplay functie op Twitter dat het afspelen van video’s verbetert. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

 

LinkedIn Sales Navigator beschikbaar voor Android

LinkedIn Sales Navigator beschikbaar voor Android

LinkedIn maakt de LinkedIn Sales Navigator ook beschikbaar voor Android. Met deze LinkedIn App kunnen professionals eenvoudiger business te genereren via het online sociale netwerk voor professionals.
Lees verder.

 

Twitter verbetert het afspelen van video's met autoplay

Autoplay op Twitter verbetert het afspelen van video’s

Autoplay op Twitter is geïntroduceerd waarmee het vanaf nu mogelijk is om video’s die rechtstreeks naar Twitter zijn geupload, Vine-video’s en geanimeerde gif’s automatisch af te spelen.
Lees verder.

 

Facebook nieuwsoverzicht

Facebook kijkt naar tijd per bekeken update in het Facebook nieuwsoverzicht

Facebook voert nieuwe aanpassingen door aan het Facebook nieuwsoverzicht waarbij het rekening houdt met de tijd die gebruikers aan updates besteden. Met de aanpassing aan het Facebook nieuwsoverzicht algoritme wil het online sociale netwerk relevante updates blijven tonen voor gebruikers.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: 10 tips om leads op LinkedIn te genereren10 tips om leads op LinkedIn te genereren

Salesforce deelde tien tips om in minder dan 20 minuten per dag potentiële leads op LinkedIn te genereren. In dit artikel staan de tips en de infographic op een rij.
Lees verder.

 

sumall_logo_highOverzichtelijke social media rapportages met SumAll

SumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Twitter benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baan.Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de NSMA Praktijkgids Twitter gevorderden in onze webwinkel.