07-07-2013 / Martijn Baten

nsma logoDe afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de nieuwe mijlpaal van 3 miljoen LinkedIn bedrijfspagina’s. Verder behandelden we de mogelijkheid om de voorvertoning van links aan te passen bij Facebook updates van bedrijfspagina’s en tips voor een goede klantenservice op Twitter. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

3 miljoen LinkedIn bedrijfspagina's

Meer dan 3 miljoen LinkedIn bedrijfspagina’s

LinkedIn heeft meer dan drie miljoen bedrijfspagina’s die gezamenlijk meer dan 225 miljoen professionals op LinkedIn bereiken. In dit artikel staan de belangrijkste cijfers van dit resultaat op een rij.
Lees verder.

Tips voor een goede klantenservice op Twitter

Tips voor een goede klantenservice op Twitter

Het bieden van een goede klantenservice op Twitter is voor veel bedrijven steeds belangrijker doordat klanten steeds meer het contact zoeken met bedrijven en organisaties via Twitter. Simply Measured deed onderzoek naar hoe de top 100 bedrijven klantenservice biedt op Twitter en deelt deze inzichten en tips voor een goede klantenservice op Twitter in dit artikel.
Lees verder.

Afbeelding uploaden bij delen van link via Facebook statusupdate

Voorvertoning van links aanpassen bij statusupdates van Facebook bedrijfspagina’s

Beheerders van Facebook bedrijfspagina’s kunnen sinds kort bij het delen van een link via een statusupdate, een afbeelding uploaden.
Lees verder.

Facebook

Uit het NSMA-archief: Twee manieren om Facebook lijsten zakelijk te gebruiken

Het gebruik van Facebook lijsten kan je helpen bij het gericht plaatsen van statusupdates op Facebook. In dit artikel een aantal handige tips voor het gebruik van Facebook lijsten.
Lees verder.

Praktijkgids van de week: LinkedIn profiel maken

Voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoeDe praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op LinkedIn te maken en te gebruiken.
Koop deze praktijkgids nu in onze webshop.