01-07-2013 / Ayman van Bregt

3 miljoen LinkedIn bedrijfspagina'sTal van bedrijven hebben een LinkedIn bedrijfspagina’s waar zij zich presenteren. Op dit moment zijn er meer dan drie miljoen bedrijfspagina’s op het online sociale netwerk voor professionals. De meer dan drie miljoen bedrijfspagina’s bereiken gezamenlijk meer dan 225 miljoen professionals op LinkedIn. In dit artikel staan de belangrijkste cijfers van deze mijlpaal voor LinkedIn op een rij.

Van 2,6 naar meer dan 3 miljoen LinkedIn bedrijfspagina’s

Eind 2012 had LinkedIn 2,6 miljoen bedrijfspagina’s. Bedrijven en organisaties zien in toenemende mate het belang om als merk of bedrijf zichtbaar te zijn op LinkedIn om in gesprek te blijven met geïnteresseerden en deze groep te informeren. LinkedIn deelt rond het bereiken van de mijlpaal van 3 miljoen leden enkele statistieken. De belangrijkste hoogtepunten staan hieronder op een rij:

  • Het afgelopen jaar maakten meer dan 500.000 bedrijven een bedrijfspagina aan;
  • Meer dan 1,2 miljoen producten en diensten zijn te vinden op de bedrijfspagina’s;
  • LinkedIn updates die het beste gewaardeerd worden gaan over inzichten en actualiteiten van een bedrijf of merk, mogelijkheden om te kunnen werken bij een bedrijf of organisatie (vacatures), tips en wetenswaardigheden.

 

Handleiding: LinkedIn bedrijfspagina maken

De Nederlandse Social Media Academie heeft een praktijkgids die de optimale handleiding is bij het maken van een LinkedIn bedrijfspagina. Je leert hoe je jouw bedrijf, merk of organisatie goed kunt presenteren op LinkedIn. Niet alleen de organisatie maar ook producten en/of diensten kun je via een LinkedIn bedrijfspagina bekend maken. Met de NSMA Praktijkgids LinkedIn Bedrijfspagina maken leer je alle mogelijkheden te benutten van een bedrijfspagina (company page) op LinkedIn. Zijn jouw relaties en potentiële klanten actief op LinkedIn? Maak dan met behulp van de NSMA praktijkgids je organisatie op een professionele manier zichtbaar!
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn Bedrijfspagina maken nu in onze webwinkel.

Tips voor LinkedIn Bedrijfspagina’s

De Nederlandse Social Media Academie schrijft met regelmaat artikelen om LinkedIn activiteiten te verbeteren. De onderstaande, recent verschenen, artikelen kunnen helpen bij het het verbeteren van LinkedIn activiteiten.

Infographic: 3 miljoen LinkedIn bedrijfspagina’s

Ter gelegenheid van de mijlpaal van drie miljoen bedrijfspagina’s presenteerde LinkedIn onderstaande infographic met enkele statistieken:

3 miljoen linkedin bedrijfspagina's