19-01-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week  behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) 5 musthaves op een LinkedIn profiel. Verder kwamen de veranderingen aan advertenties op Facebook aan bod en het nieuwe design voor Twitter.com. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

LinkedIn profiel musthaves

5 musthaves op een LinkedIn profiel

In dit artikel 5 musthaves voor een goed LinkedIn profiel om op te blijven vallen op LinkedIn wat in 2013 hard gegroeid is door een toename in gebruikers, groei in LinkedIn Groepen en de introductie van LinkedIn Showcasepagina’s en LinkedIn Universiteitspagina’s.
Lees verder.

Nieuw design voor mobiele Twitter apps voor Android en iPhone

Nieuw design voor Twitter.com

Twitter heeft een nieuw design geïntroduceerd voor Twitter.com. Het ontwerp sluit beter aan op de mobiele Twitter apps voor Android en iPhone.
Lees verder.

facebook

Facebook advertenties veranderen vanaf April 2014

Facebook komt per April met veranderingen aan de advertentiemogelijkheden op het online sociale netwerk. Facebook komt per April met veranderingen aan de advertentiemogelijkheden op het online sociale netwerk.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: 20 zakelijke twitter hashtags voor ondernemersZakelijke Twitter hashtags voor bedrijven en ondernemers

Social Caffeine heeft een overzicht met de meest gebruikte zakelijke Twitter hashtags verwerkt in een infographic. Deze infographic met twintig hashtags is weergegeven in dit artikel.
Lees verder.

Praktijkgids van de week: Praktijkgids Twitter gevorderden

De praktijkgids ‘Twitter gevorderden’ leert je om meer te halen uit het Twitter-platform als sociaal netwerk en jouw Twitter-account. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om (afhankelijk van jouw behoefte) opdrachten of een nieuwe baan te vinden via Twitter.
Koop de Praktijkgids Twitter gevorderden.