04-08-2013 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de nieuwe ‘Sponsored Updates’ van LinkedIn. Verder behandelden we de nieuwe ‘embedded updates’ van Facebook en het eenvoudig delen van bestanden op Twitter met Twitshare. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

LinkedIn introduceert gesponsorde updates

LinkedIn introduceert ‘Sponsored Updates’ (gesponsorde updates)

LinkedIn introduceerde afgelopen week een nieuwe manier voor adverteerders om zichtbaar te zijn op LinkedIn met behulp van ‘gesponsorde updates’ (LinkedIn Sponsored Updates). LinkedIn gesponsorde updates zijn een nieuwe manier om op zichtbaar te zijn en relaties op te bouwen met volgers en niet-volgers op het grootste zakelijke sociale netwerk in de wereld.
Lees verder.

Twitshare maakt bestanden delen via Twitter eenvoudig

Eenvoudig bestanden delen via Twitter met Twitshare

Het delen van bestanden via Twitter kan eenvoudig met Twitshare (een fileshare-dienst via Twitter) waarmee bestanden tot maximaal 2GB gedeeld kunnen worden met andere Twitter-gebruikers. In dit artikel worden de mogelijkheden van Twitshare uitgelegd en een stappenplan gegeven om met behulp van Twitshare aan de slag te gaan met het bestanden delen via Twitter.
Lees verder.

Embedded Facebook update

Facebook introduceert ‘embedded updates’ voor bedrijfspagina’s

Facebook heeft ‘embedded updates’ geïntroduceerd waarmee updates van bedrijfspagina’s geïntegreerd kunnen worden op externe websites.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: FacebookDoelstellingen opstellen voor Facebook bedrijfspagina’s

Door doelstellingen te formuleren voor een Facebook bedrijfspagina kun je gericht werken aan de groei en ontwikkeling van een bedrijfspagina. In dit artikel worden vier verschillende doelstellingen, met bijbehorende KPI’s, behandeld voor Facebook bedrijfspagina’s.
Lees verder.

Praktijkgids van de week: LinkedIn profiel maken

Voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoeDe praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op LinkedIn te maken en te gebruiken. Bekijk de Praktijkgids LinkedIn profiel maken in onze webwinkel.