06-08-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie dat video’s op Facebook 286% meer gedeeld worden. Verder behandelden we de voordelen van b-to-b content marketing op LinkedIn en de verbeteringen aan het managen van advertentiecampagnes op  Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Twitter verbetert het managen van Twitter advertentie campagnes

Managen van Twitter advertentiecampagnes verbetert

Twitter heeft verschillende aanpassingen gedaan aan de Twitter Ads Manager. Hiermee kunnen adverteerders op Twitter op detailniveau eenvoudiger wijzigingen doorvoeren en betere inzichten verkrijgen. In dit artikel staan alle aanpassingen voor het managen van Twitter advertentiecampagnes op een rij.
Lees verder.

 

De kracht van contentmarketing op LinkedIn voor B-to-B marketeersDe voordelen van B2B content marketing op LinkedIn

Social media zijn bij uitstek een belangrijk middel om inkopers binnen B2B organisaties te bereiken. LinkedIn is een belangrijk platform om zakelijke doelgroepen te bereiken. In dit artikel staan daarom de voordelen van content marketing op LinkedIn voor B2B marketeers op een rij.
Lees verder.

 

Visualiseer je LinkedIn netwerk met Socilab

Uit het NSMA-archief: Visualiseer een LinkedIn netwerk met Socilab

Inzicht in het LinkedIn netwerk op basis van een visualisatie kan inzichten geven aan een LinkedIn gebruiker in de manier waarop het netwerk is opgebouwd. In dit artikel staan de mogelijkheden op een rij om het LinkedIn netwerk te visualiseren met Socilab.
Lees verder.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Meer leren over social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.