20-08-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie hoe vriendschapsverzoeken op Facebook automatisch geblokkeerd kunnen worden. Verder behandelden we vijf stappen om het LinkedIn profiel te verbeteren en de introductie van ‘Promoted Stickers’ op Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook vriendschapsverzoekenVriendschapsverzoeken op Facebook automatisch blokkeren

Vriendschapsverzoeken op Facebook van iemand die je niet kent? Onbekende vriendschapsverzoeken op Facebook zijn automatisch te blokkeren.
Lees verder.

 

Twitter introduceert 'Promoted Stickers'Twitter introduceert ‘Promoted Stickers’

Twitter heeft een nieuwe vorm van adverteren geïntroduceerd rondom het recent geïntroduceerde Twitter Stickers. Adverteerders kunnen vanaf nu Twitter Stickers inzetten als promotie-instrument onder de naam ‘Promoted Stickers’. In dit artikel staan de mogelijkheden van Promoted Stickers op Twitter op een rij.
Lees verder.

 

Verbeter in vijf stappen het LinkedIn profielVerbeter je LinkedIn profiel in 5 stappen

Het actief bijwerken van het eigen LinkedIn profiel blijkt in de praktijk een uitdaging voor veel gebruikers. Met de mobiele LinkedIn app zijn een aantal zaken aan het LinkedIn profiel eenvoudig aan te passen. In dit artikel staan 5 stappen op een rij voor wie aan de slag wil gaan met het bijwerken van het eigen LinkedIn profiel.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Drie tips om meer uit linkedin te halenDrie tips om slim te netwerken op LinkedIn

LinkedIn verandert regelmatig in functies en design. Door deze regelmatige wijzigingen kan het voor LinkedIn gebruikers niet altijd eenvoudig zijn om (nieuwe) functies te vinden en te gebruiken. In dit artikel drie tips op een rij om slimmer te netwerken op LinkedIn.
Lees verder.

 

30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek. Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Meer leren over social media? Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Elke maand onze laatste tips & tricks ontvangen per mail? Abonneer je dan op onze NSMA Social Media Nieuwsbrief hieronder.

De nieuwsbrief wordt automatisch samengesteld en verzonden. We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.