22-09-2013 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de gewijzigde algemene voorwaarden van LinkedIn. Verder behandelden we de mogelijkheid om professionele vaardigheden te tonen op Facebook en de impact van promoted trends op Twitter. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Professionele vaardigheden tonen op Facebook

Professionele vaardigheden op FacebookFacebook biedt de mogelijkheid om professionele vaardigheden te tonen op het persoonlijk profiel. Met deze optie kunnen Facebook gebruikers hun professionele vaardigheden inzichtelijk maken voor anderen.
Lees verder.

 

Waarde van Promoted Trends onderzocht

De waarde van promoted tweetsTwitter heeft onderzoek gedaan naar de impact van Promoted Trends voor adverteerders en marketeers. Promoted Trends zijn advertenties die worden getoond in de lijst van trending topics op Twitter. In dit artikel een overzicht met de belangrijkste resultaten en inzichten uit dit onderzoek naar Promoted Trends.
Lees verder.

 

Algemene voorwaarden van LinkedIn gewijzigd

De gewijzigde algemene voorwaarden van LinkedInDe algemene voorwaarden van LinkedIn zijn per 12 september 2013 aangepast. De grootste wijziging is het openstellen van LinkedIn voor jongere gebruikers. In dit artikel een overzicht van de belangrijkste aanpassingen in gebruikersvoorwaarden en de privacy policy.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Handleiding Twitter Zakelijk gebruiken

Handleiding Twitter zakelijk gebruikenTwitter heeft in Nederland meer dan 3,3 miljoen gebruikers en is daarmee voor bedrijven, ondernemers een belangrijk sociaal medium. In dit artikel daarom een handleiding met uitleg en stappenplan om Twitter zakelijk te gebruiken. De Handleiding Twitter Zakelijk gebruiken biedt een stappenplan om praktisch zakelijk aan de slag te gaan met Twitter.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: Facebook bedrijfspagina gevorderden

Een levendige, aantrekkelijke en goed bezochte Facebook bedrijfspagina mede met behulp van Facebook toepassingenDe praktijkgids ‘Facebook bedrijfspagina gevorderden’ leert je om meer te halen uit Facebook en in het bijzonder jouw bedrijfspagina. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om een goede aanpak te kiezen voor jouw Facebook bedrijfspagina in combinatie met toepassingen (Facebook applicaties). Na deze praktijkgids ben je in staat om de door jezelf geformuleerde doelen voor jouw Facebook pagina te realiseren.
Koop nu de NSMA praktijkgids Facebook gevorderden in onze webwinkel.