12-10-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) drie tips voor een impactvolle omslagfoto op een Facebook bedrijfspagina. Verder de aangepaste gebruikersvoorwaarden van LinkedIn aan bod en statistieken over het gebruik van Twitter in de wereld. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

LinkedIn wijzigt gebruikersvoorwaarden

LinkedIn wijzigt gebruikersvoorwaarden

LinkedIn heeft de algemene voorwaarden en privacy policy gewijzigd om de gebruikersrechten beter te respecteren op het grootste zakelijke sociale online netwerk en de integratie van de dienst Bizo.
Lees verder.

Statistieken over het gebruik van Twitter in de wereld

Statistieken over het gebruik van Twitter in de wereld

Twitter biedt tal van inzichten op basis van de wereldwijde data op het platform. Het bedrijf Mention analyseerde gedurende twee maanden de trends op basis van de Twitter data. In dit artikel staan de belangrijkste inzichten van het onderzoek op een rij.
Lees verder.

3 redenen voor een eigen omslagfoto op een Facebook bedrijfspagina

3 tips voor een impactvolle omslagfoto op een Facebook bedrijfspagina

Volgens onderzoek door 99designs kunnen Facebook bedrijfspagina’s voordeel behalen door regelmatig aanpassingen te doen aan hun omslagfoto voor meer impact.
Lees verder.

Uit het NSMA-archief: Zoeken in Twitter lijstenIn twee stappen zoeken naar Twitter lijsten

Twitter heeft het mogelijk gemaakt om naar Twitter lijsten te zoeken via de Twitter zoekmachine. In dit artikel een uitleg hoe je het snelste kunt zoeken naar Twitter lijsten.
Lees verder.

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendPraktijkgids van de week: LinkedIn bedrijfspagina maken

De praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ in onze webwinkel.

Download gratis de NSMA Social media content kalender

Cover NSMA Whitepaper FacebookMet de NSMA Social Media Content kalender is het mogelijk om gemakkelijk en overzichtelijk de social media activiteiten voor dit jaar in Excel te plannen. Op deze manier heb je een overzicht van alle social media activiteiten van dit jaar en kun je deze eenvoudig delen binnen een team.
Download gratis de NSMA Social Media Content kalender.