18-10-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de nieuwe functies die Facebook test voor het bekijken van video’s. Verder behandelden we de uitbreiding van de LinkedIn Sales Navigator met nieuwe functies en hoe meer volgers op Twitter verkregen kunnen worden met Flutter van SumAll. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

 

Facebook videoFacebook test nieuwe functies voor het bekijken van video’s

Video content krijgt meer aandacht op Facebook dankzij een aantal nieuwe functies. In dit artikel staan de belangrijkste vernieuwingen op een rij.
Lees verder.

Verkrijg meer Twitter volgers met Flutter van SumAllVerkrijg meer Twitter volgers met Flutter van SumAll

Het verkrijgen van Twitter volgers is een doelstelling van veel bedrijven en organisaties om zo het bereik te vergroten. Flutter van SumAll helpt bedrijven om eenvoudig meer Twitter volgers te verkrijgen. In dit artikel staan de mogelijkheden van Flutter op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn Sales Navigator uitgebreid met nieuwe functiesLinkedIn Sales Navigator uitgebreid met nieuwe functies

De LinkedIn Sales Navigator is uitgebreid met nieuwe functies om LinkedIn gebruikers eenvoudiger commerciële successen te behalen door de inzet van LinkedIn. In dit artikel staan de uitbreidingen aan de LinkedIn Sales Navigator op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief:Hogescholen en universiteiten kunnen studenten eenvoudig de opleiding aan het LinkedIn profiel laten toevoegen LinkedIn ‘add to profile’ beschikbaar voor hogescholen en universiteiten

LinkedIn stelt de ‘add to profile’-functie beschikbaar voor alle hogescholen en universiteiten zodat afgestudeerden eenvoudig de afgeronde opleiding met een klik kunnen toevoegen aan het LinkedIn profiel.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendPraktijkgids van de week: LinkedIn bedrijfspagina maken

De praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken in onze webwinkel.