25-10-2015 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) de vernieuwde LinkedIn groepen. Verder behandelden we de mogelijkheid tot directe leadgeneratie op Facebook met advertenties en het nieuw verschenen Twitter Transparency Report. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Vernieuwde LinkedIn Groepen met iOS app geïntroduceerd

Vernieuwde LinkedIn Groepen met iOS app geïntroduceerd

LinkedIn heeft LinkedIn Groepen vernieuwd met nieuwe functies en een bijbehorende iOS app geïntroduceerd om te zorgen voor betere conversaties onder professionals. In dit artikel staan de vernieuwingen aan de LinkedIn Groepen op een rij.
Lees verder.

 

Twitter publiceert 7e Transparency Report

Twitter publiceert 7e Transparency Report

Het Twitter Transparency Report geeft inzage en openheid van zaken over de verzoeken vanuit overheden in de wereld voor bijv. het verwijderen van content of uitgebreide informatie over de activiteiten van een specifiek Twitter account. In dit artikel staan de inzichten uit het 7e Twitter Transparency Report op een rij.
Lees verder.

 

Leadgeneratie op Facebook

Directe leadgeneratie op Facebook vanaf nu mogelijk

Sinds kort is het mogelijk om directe leadgeneratie op Facebook te doen met advertenties. Dit artikel legt uit hoe leadgeneratie op Facebook werkt.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Tips voor een goede LinkedIn Showcase pagina3 tips voor een goede LinkedIn Showcase pagina

LinkedIn introduceerde LinkedIn Showcase pagina’s om merken, producten en diensten van organisaties meer zichtbaarheid te geven. In dit artikel staan drie tips voor een goede LinkedIn Showcase pagina op een rij.
Lees verder.

 

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Voor iedereen die op Facebook wil en precies wil weten hoePraktijkgids van de week: Facebook profiel maken

De praktijkgids ‘Facebook profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met Facebook. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel (ook wel tijdlijn genoemd) op Facebook te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids Facebook profiel maken nu in onze webwinkel.