31-10-2015 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het 8e LinkedIn Transparency Report. Verder behandelden we de nieuw uitgebreide zoekfunctie van Facebook en de nieuwe functie om polls te houden op Twitter. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Facebook zoekfunctieFacebook zoekfunctie uitgebreid met 2 triljoen doorzoekbare berichten

De Facebook zoekfunctie is uitgebreid en maakt het doorzoeken van 2 triljoen openbaar geplaatste berichten mogelijk. Dagelijks wordt er 1,5 miljard keer gebruik gemaakt van de Facebook zoekfunctie.
Lees verder.

 

Introductie van Twitter Polls maakt onderzoek via Twitter mogelijkTwitter polls maakt onderzoek via Twitter mogelijk

Twitter heeft recent de nieuwe functie Twitter Polls geïntroduceerd. Met Twitter Polls kunnen gebruikers een korte enquête uitzetten in een tweet. In dit artikel staan de mogelijkheden van Twitter Polls op een rij.
Lees verder.

 

LinkedIn publiceert 8e Transparency ReportLinkedIn publiceert 8e Transparency Report

Het LinkedIn Transparency Report geeft inzage en openheid van zaken over de verzoeken vanuit overheden in de wereld om toegang te krijgen tot en informatie te krijgen over de profielen van LinkedIn gebruikers. In dit artikel staan de resultaten van het 8e LinkedIn Transparency Report op een rij.
Lees verder.

 

Adverteren op Twitter beschikbaar in 200 landenUit het NSMA-archief: Adverteren op Twitter beschikbaar in 200 landen

Bedrijven die adverteren op Twitter kunnen dit sinds deze maand in meer dan 200 landen doen. Hiermee wordt het voor adverteerders mogelijk om advertenties te vertonen onder een nog groter internationaal publiek. In dit artikel staan de uitbreidingen van het adverteren op Twitter op een rij.
Lees verder.

Overzichtelijke social media rapportages met SumAll

sumall_logo_highSumAll biedt een duidelijke en overzichtelijke manier om resultaten van social media activiteiten te rapporteren en te delen met collega’s. Met SumAll reports kan eenvoudig een wekelijkse rapportage gemaakt worden in PDF voor social media activiteiten op Twitter, Facebook en Instagram. Als partner van SumAll kunnen bezoekers van de Nederlandse Social Media Academie SumAll Reports aanschaffen met 25% korting. Gebruik deze SumAll link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendPraktijkgids van de week: LinkedIn bedrijfspagina maken

De praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop de NSMA Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina maken in onze webwinkel.