09-11-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) tips voor het missen van geen informatie op Twitter. Verder kwam aan bod dat het verzamelen van Facebook likes verboden is na aanpassing van een reglement en de mogelijkheden op jezelf beter zichtbaar te maken op LinkedIn met ‘skills’. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Beter zichtbaar op LinkedIn met skills

Maak jezelf beter zichtbaar op LinkedIn met ‘skills’

Onderzoek van LinkedIn laat zien dat je met LinkedIn skills beter zichtbaar op LinkedIn bent. LinkedIn gebruikers met vaardigheden worden 13 keer beter bezocht.
Lees verder.

 

Twitter optimaal benutten met IFTTT

Mis geen informatie op Twitter met IFTTT

Twitter is een inspiratiebron waar veel informatie gevonden kan worden en is het mogelijk om efficiënt geïnformeerd te worden met IFTTT. In dit artikel staan de mogelijkheden op een rij om Twitter als informatiebron te gebruiken op verschillende manieren ondersteunt door IFTTT.
Lees verder.

 

Facebook Like

Verzamelen van Facebook likes verboden na aanpassing van reglement

Het verzamelen van Facebook likes via apps en tabbladen is vanaf nu niet meer toegestaan. Deze week ging het aangepaste reglement in, maar is jouw Facebook bedrijfspagina wel klaar voor deze aanpassing?
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Facebook hashtagsTeveel hashtags in Facebook updates verminderen interactie

Het gebruik van teveel hashtags in updates vanaf Facebook bedrijfspagina’s verminderen de interactie met fans. Onderzoek van Socialbakers laat zien dat hoe meer hashtags bedrijven gebruiken in updates, des te minder interactie de updates krijgen.
Lees verder.

 

Praktijkgids van de week: LinkedIn profiel maken

Voor iedereen die op LinkedIn wil en precies wil weten hoeDe praktijkgids ‘LinkedIn profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met LinkedIn. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel op LinkedIn te maken en te gebruiken.
Bekijk de Praktijkgids LinkedIn profiel maken in onze webwinkel.