30-11-2014 / Ayman van Bregt

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) het partnership met Hootsuite. Verder kwam aan bod hoe je kunt verbergen dat anderen zien dat je Facebook berichten hebt gelezen met ‘Facebook Unseen’, de introductie van speciale aanbiedingen met Twitter Offers en hoe je je LinkedIn profiel kunt verrijken met diploma’s van opleidingen en certificaten. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

Verberg het lezen van Facebook berichten met ‘Facebook Unseen’

Facebook UnseenNa het versturen van Facebook berichten is het zichtbaar of een bericht is gelezen. Uitzetten kan niet binnen Facebook, maar wel met een handige extensie.
Lees verder.

 

Twitter Offers maakt aanbiedingen binnen Twitter beschikbaar

Twitter Offers maakt aanbiedingen binnen Twitter beschikbaarTwitter introduceert Twitter Offers waarmee het mogelijk is om als adverteerder op Twitter een aanbieding te doen aan Twitter gebruikers waarbij Twitter gebruikers direct kunnen bestellen op basis van een creditcard-transactie.
Lees verder.

 

Verrijk je LinkedIn profiel met diploma’s en certificaten

Voeg diploma's en certificaten van opleidingen en trainingen aan je LinkedIn profiel toe met een klikLinkedIn heeft een nieuwe functionaliteit geïntroduceerd waarmee eenvoudig diploma’s en certificaten van opleidingen en trainingen toegevoegd kunnen worden aan het LinkedIn profiel. Dit biedt bij uitstek kansen voor opleiders en trainingsinstituten die deelnemers van een training of opleiding de mogelijkheid willen bieden deze eenvoudig aan het profiel toe te voegen.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Zakelijke activiteiten op Facebook eenvoudig managen met ‘Facebook Business Manager’

Facebook Business ManagerFacebook heeft voor grote adverteerders een nieuwe tool gelanceerd om bedrijfspagina’s, advertenties, applicaties en toegang voor medewerkers te regelen op een plek. De Facebook Business Manager brengt alle diensten voor bedrijven op het online sociale netwerk overzichtelijk samen.
Lees verder.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Hootsuite is een social media management oplossing waarmee bedrijven en organisaties via verschillende apparaten hun verschillende social media accounts kunnen managen. De Nederlandse Social Media Academie biedt haar lezers dankzij een partnership met Hootsuite nu de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro. Gedurende 30 dagen kun je gratis gebruik maken van alle functionaliteiten die Hootsuite Pro biedt zonder enige verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Praktijkgids van de week: Facebook bedrijfspagina gevorderdenEen levendige, aantrekkelijke en goed bezochte Facebook bedrijfspagina mede met behulp van Facebook toepassingen

De praktijkgids ‘Facebook bedrijfspagina gevorderden’ leert je om meer te halen uit Facebook en in het bijzonder jouw bedrijfspagina. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om een goede aanpak te kiezen voor jouw Facebook bedrijfspagina in combinatie met toepassingen (Facebook applicaties). Na deze praktijkgids ben je in staat om de door jezelf geformuleerde doelen voor jouw Facebook pagina te realiseren.
Koop de praktijkgids Facebook bedrijfspagina gevorderden in onze webshop.