07-12-2014 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)In de afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) 33 handige LinkedIn tips. Verder kwam de nieuwe Facebook gebruikersvoorwaarden aan bod en Twitter die het delen van tweets via een direct message introduceert. In het weekoverzicht van de Nederlandse Social Media Academie staan alle tips & tricks op een rij:

33 Handige LinkedIn tips

33 handige LinkedIn tips

LinkedIn is het belangrijkste online sociale netwerk waar professionals zich wereldwijd presenteren. Daarom in dit artikel 33 handige LinkedIn tips in maximaal 140 tekens van verschillende professionals op een rij.
Lees verder.

 

Twitter introduceert het delen van een tweet in een direct message

Twitter introduceert delen van tweets via een direct message

Twitter heeft een nieuwe functionaliteit geïntroduceerd waarbij het mogelijk is om een tweet te delen via een direct message. In dit artikel staat uitgelegd hoe tweets via een dm gedeeld kunnen worden.
Lees verder.

 

De nieuwe Facebook gebruikersvoorwaarden

De nieuwe Facebook gebruikersvoorwaarden: De belangrijkste veranderingen op een rij

Vanaf 1 januari 2015 treden nieuwe, aangepaste, Facebook gebruikersvoorwaarden in werking. Maar welke veranderingen worden er nu eigenlijk doorgevoerd? In dit artikel staat het belangrijkste dat je moet weten op een rij.
Lees verder.

 

Uit het NSMA-archief: Facebook bedrijfspagina20 tips voor Facebook bedrijfspagina’s

De website lyubcho.com heeft een infographic gemaakt met 20 tips om meer te halen uit een Facebook bedrijfspagina. In dit artikel lichten we een aantal van deze tips toe.
Lees verder.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Hootsuite is een social media management oplossing waarmee bedrijven en organisaties via verschillende apparaten hun verschillende social media accounts kunnen managen. De Nederlandse Social Media Academie biedt haar lezers dankzij een partnership met Hootsuite nu de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro. Gedurende 30 dagen kun je gratis gebruik maken van alle functionaliteiten die Hootsuite Pro biedt zonder enige verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.

 

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendPraktijkgids van de week: LinkedIn bedrijfspagina maken

De praktijkgids ‘LinkedIn bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina op LinkedIn (LinkedIn Companies). Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om je bedrijfsprofiel op LinkedIn door middel van een LinkedIn bedrijfspagina te maken en te gebruiken.
Koop de Praktijkgids LinkedIn bedrijfspagina in onze webshop.