12-02-2012 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere de regels voor het organiseren van een wedstrijd op een Facebook bedrijfspagina. Verder werden LinkedIn en Facebook vergeleken op het gebied van B2B marketing en kon je lezen dat 1/3 van de tweets op Twitter als interessant wordt gewaardeerd. In het weekoverzicht van NSMA zetten we alle tips & tricks van de afgelopen week voor je op een rij:

Nederlanders zijn wereldwijd de meest actieve gebruikers op Twitter

Nederland is het meest actieve land qua gebruik van TwitterNederlanders zijn wereldwijd de meest actieve gebruikers op Twitter, blijkt uit onderzoek van Semiocast.
Lees verder.

LinkedIn en Facebook vergeleken voor B2B marketing

LinkedIn of facebook voor B2B? - nsmaEen Amerikaans webdesign bureau heeft een poging gedaan LinkedIn en Facebook te vergelijken als geschikte online sociale netwerken voor B2B marketing.
Lees verder.

De Facebook regels voor een wedstrijd op een bedrijfspagina

De NSMA Facebook BedrijfspaginaOm het aantal fans te laten groeien en ze meer betrokken te laten zijn bij je Facebook bedrijfspagina kun je acties organiseren. Facebook hanteert hier wel een aantal regels voor.
Lees verder.

33% van de berichten op Twitter wordt als interessant ervaren

33 procent van de berichten op Twitter worden als interessant ervaren - tweet-buttonUit onderzoek blijkt dat 33% van de berichten op Twitter als interessant ervaren wordt.
Lees verder.

Veiliger LinkedIn gebruiken via https

HTTPS voor LinkedINJe kunt jouw activiteiten op LinkedIn extra beveiligen door gebruikt te maken van https. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit kunt instellen.
Lees verder.

Maak de beheerders van je Facebook bedrijfspagina zichtbaar

Maak de beheerders van je Facebook bedrijfspagina zichtbaarEen Facebook bedrijfspagina heeft vaak een of meerdere beheerders. Deze beheerder(s) zijn voor de fans van je pagina standaard niet zichtbaar. Door een aantal stappen kun je deze wel zichtbaar maken op je pagina.
Lees verder.

Cursus van de week – Cursus Facebook profiel maken

Voor iedereen die op Facebook wil en precies wil weten hoeHet ebook ‘Snelcursus Facebook profiel maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met Facebook. Deze NSMA-cursus biedt een overzichtelijk stappenplan om je persoonlijke profiel (ook wel Timeline genoemd) op Facebook te maken en te gebruiken.
Lees verder.