20-02-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie hoe verbonden Facebook gebruikers zijn. Verder behandelden we de vernieuwingen van LinkedIn aan het educatieplatform Lynda.com en hoe je niets meer hoeft te missen van relevante accounts op Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook gebruikers in 3,57 stappen met elkaar verbondenFacebook gebruikers in 3,57 stappen met elkaar verbonden

Facebook gebruikers zijn steeds beter met elkaar verbonden. Een recente studie laat zien dat gebruikers gemiddeld 3,57 stappen verwijderd zijn van anderen.
Lees verder.

Op de hoogte blijven van relevante Twitter volgersNiks meer missen van relevante Twitter accounts

Twitter heeft een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee gebruikers eenvoudig op de hoogte kunnen blijven van activiteiten op specifieke Twitter accounts via de reguliere Twitter tijdlijn. In dit artikel staan de mogelijkheden van de nieuwe functie om op de hoogte te blijven van relevante Twitter volgers op een rij.
Lees verder.

LinkedIn vernieuwt online educatieplatform Lynda.comLinkedIn vernieuwt online educatieplatform Lynda.com

LinkedIn vernieuwt online educatieplatform Lynda.com waardoor het eenvoudiger is om te leren en je het tempo ook zelf kunt versnellen. In dit artikel staan de vernieuwingen van Lynda.com op een rij.
Lees verder.

 

Negen tips voor het beheren van een LinkedIn GroepUit het NSMA-archief: Negen tips voor het beheren van een LinkedIn Groep

Het aanmaken van een LinkedIn groep is snel gedaan maar een levendige LinkedIn groep is niet vanzelfsprekend. In dit artikel negen tips van LinkedIn voor het beheren van een levendige en aantrekkelijke LinkedIn groep.
Lees verder.

 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.

 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.