10-01-2016 / Ayman van Bregt

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere de plannen van Facebook voor 2016. Daarnaast werden tips gegeven voor betere social selling op LinkedIn en meer achtergrondinformatie over de aangescherpte gebruikersvoorwaarden van Twitter. In het weekoverzicht van NSMA staan alle tips & tricks van de afgelopen week op een rij.

Facebook Messenger AppPlannen voor Facebook Messenger in 2016

Facebook Messenger is succesvol met meer dan 800 miljoen maandelijkse gebruikers. In dit artikel worden de plannen voor Facebook Messenger in 2016 toegelicht.
Lees verder.
 

Aanscherping van de Twitter gebruikersvoorwaardenTwitter gebruikersvoorwaarden aangescherpt

Twitter scherpt de gebruikersvoorwaarden aan om misbruik op Twitter en het lastigvallen van gebruikers te beperken. Het afgelopen jaar heeft Twitter al diverse wijzigingen doorgevoerd om misbruik tegen te gaan. In dit artikel staan de wijzigingen van de Twitter gebruikersvoorwaarden op een rij.
Lees verder.
 

Vier tips voor social selling op LinkedInTips voor betere social selling op LinkedIn

LinkedIn is hét zakelijke online sociale netwerk dat een bijdrage kan leveren aan de commerciële resultaten van een organisatie. Social selling op LinkedIn blijkt grote impact te hebben op de commerciële resultaten van Nederlandse bedrijven. In dit artikel staan de inzichten en tips voor social selling op LinkedIn op een rij.
Lees verder.
 
NSMA Jaaroverzicht 2015

NSMA Social Media Jaaroverzicht 2015

In het afgelopen jaar heeft de NSMA wekelijks handige tips en tricks gedeeld. In dit NSMA Social Media Jaaroverzicht staan beste van 2015 op een rij.
Lees verder.
 

Uit het NSMA-archief: Nieuwe berichtendienst ‘LinkedIn Messages’ geïntroduceerd
Nieuwe LinkedIn messages geintroduceerd

Het nieuwe berichtencentrum, LinkedIn Messages helpt LinkedIn gebruikers om eenvoudiger conversaties met LinkedIn relaties te onderhouden. In dit artikel staan de mogelijkheden van het nieuwe LinkedIn Messages op een rij
Lees verder.
 

NSMA Social Media NieuwsbriefBlijf op de hoogte met de wekelijkse NSMA nieuwsbrief

Als professional heb je het druk en beperkt de tijd om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op social media. De Nederlandse Social Media Academie (NSMA) wil je hierbij helpen met het wekelijkse NSMA Social Media Weekoverzicht: een bundeling van de meest recente ontwikkelingen in het social media landschap. Elke maandag ontvang je de nieuwsbrief per mail. Zo ben je aan het begin van de week weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klaar om meer uit social media te halen. Abonneer je nu op de wekelijkse NSMA nieuwsbrief.
 

Hootsuite partnership voor Nederlandse Social Media Academie30 dagen gratis gebruik maken van Hootsuite Pro

Met Hootsuite kunnen bedrijven en organisaties verschillende social media accounts effectief managen op één plek.  Dankzij een partnership met Hootsuite biedt NSMA de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van Hootsuite Pro zonder enigen verplichtingen. Aan het einde van de periode biedt Hootsuite je de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis Hootsuite- of een betaald Hootsuite-account. Gebruik deze Hootsuite Pro-link om gebruik te maken van het aanbod.