28-04-2013 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) onder andere vijf tips voor Twitter etiquette. Verder behandelden we een overzicht met de beste Nederlandse LinkedIn groepen en een nieuwe lay-out van Facebook bedrijfspagina op mobiele telefoons. In het weekoverzicht staan alle tips & tricks op een rij:

Vijf tips voor twitter etiquette

Vijf tips voor Twitter etiquette

Vijf tips voor goede omgangsvormen (Twitter etiquette) bij het zakelijk inzetten van Twitter.
Lees verder.

Het beste overzicht om te netwerken in Nederlandse LinkedIn groepen

Netwerken in de grootste Nederlandse LinkedIn groepen

In dit artikel is een overzicht van de beste Nederlandse LinkedIn groepen om te netwerken voor sales, marketing, hrm, finance, management en ondernemerschap. Daarnaast ook een aantal tips bij het selecteren van interessante LinkedIn groepen.
Lees verder.

Facebook Home

Facebook Home al meer dan 500.000 keer gedownload

Facebook Home, een nieuwe mobiele toepassing die smartphones een Facebook-beleving geeft, is na negen dagen al meer dan 500.000 keer gedownload vanuit de Google Play store.
Lees verder.

Het aantal Nederlandse Twitter accounts per gemeente

Cijfers over Nederlandse Twitter accounts per gemeente

GemeenteBuzz geeft inzicht in het aantal Nederlandse Twitter accounts en gebruikers per Nederlandse gemeente. De website kan een handige onderzoekstool zijn met cijfers over het Twitter gebruik in Nederland.
Lees verder.

Feliciteren Koning Nederland

Willem-Alexander feliciteren via LinkedIn

Vanaf volgende week heeft prins Willem-Alexander een nieuwe baan als koning van Nederland. Om de nieuwe baan te vieren heeft LinkedIn een campagne opgezet om prins Willem-Alexander te feliciteren.
Lees verder.

Nieuwe Lay-out Facebook bedrijfspagina's mobiel

Nieuwe lay-out voor mobiele Facebook bedrijfspagina’s

Facebook komt met een nieuwe lay-out van Facebook bedrijfspagina’s in de mobiele applicaties. Er worden enkele aanpassingen doorgevoerd om het bekijken en beheren van bedrijfspagina’s te verbeteren.
Lees verder.

NSMA Praktijkgids van de week: Praktijkgids Facebook bedrijfspagina maken

Geef bekendheid aan je bedrijf, organisatie, evenement of product met een Facebook bedrijfspagina (fanpage)De praktijkgids ‘Facebook bedrijfspagina maken’ leert je alles om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van een bedrijfspagina (fanpagina) op Facebook. Deze NSMA-praktijkgids biedt een overzichtelijk stappenplan om een Facebook bedrijfspagina (fanpagina voor je bedrijf, organisatie, instelling, merk, product, band of goede doel) optimaal in te richten en efficiënt gebruik te maken van de tijdlijn. Koop de praktijkgids in onze webshop.