09-10-2011 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere de uitdagingen voor organisaties op Facebook door alle recente veranderingen, een handige tool om te bepalen wie je wel en niet volgt via Twitter een handige trick om een e-mailbericht te sturen naar meerdere LinkedIn connecties tegelijk. In het weekoverzicht van NSMA zetten we de tips & tricks van de afgelopen week voor je op een rij.

Langere tweets zorgen voor meer kliks op Twitter

meer clicks op twitter berichten - tweetsLangere tweets zorgen voor meer kliks op Twitter blijkt uit een Hubspot-onderzoek.
Lees verder.

Dit is het moment om te beginnen met een bedrijfspagina op LinkedIn

NSMA - Company Page - LinkedInLinkedIn is succesvol en het netwerk groeit nog steeds. Het is nu de hoogste tijd om volgers te verzamelen via een bedrijfspagina.
Lees verder.

Uitdagingen voor organisaties op Facebook door recente veranderingen

FacebookTimeline, Ticker, Applicaties… Wat betekenen alle Facebook veranderingen eigenlijk voor organisaties op Facebook?
Lees verder.

Bepalen wie je wel of niet volgt op Twitter

Bepaal wie je wel en niet volgt op Twitter met de tool twtrlandHoe bepaal je of je iemand wel of niet gaat volgen op Twitter? Twtrland is een handige tool die je hierbij helpt.
Lees verder.

Een e-mail sturen naar meerdere LinkedIn connecties tegelijk

LinkedIn e-mail sturenHet is mogelijk om via LinkedIn een e-mail te sturen naar meerdere connecties tegelijk. Handig voor belangrijk nieuws maar doe het wel met mate.
Lees verder.

Voeg Facebook evenementen en verjaardagen toe aan je digitale agenda

Facebook verjaardag

Facebook evenementen en verjaardagen kun je door een paar simpele stappen toevoegen aan je digitale agenda. Leer hoe je dit kunt doen dankzij een handig stappenplan.
Lees verder.

Doelgericht monitoren via social media (Facebook, LinkedIn, Twitter en blogs)Cursus van de week: ‘Social Media Monitoren’

Het ebook ‘Cursus Social Media Monitoren’ leert je om doelgericht online te kunnen monitoren via social media. Deze NSMA-cursus biedt een overzichtelijk stappenplan om vanuit een goede basis te starten met monitoren. Vervolgens wordt uitgelegd hoe je aan de slag kunt gaan op de verschillende social media. Tot besluit leer je een handig ‘dashboard’ in te richten.
Lees verder.