30-10-2011 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere de Twitter tool SnapBird waarmee je oude tweets snel kunt terugvinden. Verder werd het maken en zakelijk gebruiken van Facebook lijsten behandeld en wordt uitgelegd hoe je makkelijk (nieuwe) connecties kunt vinden via LinkedIn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. In het weekoverzicht van NSMA zetten we alle tips & tricks van de afgelopen week voor je op een rij.

Oude tweets snel terug te vinden op Twitter met SnapBird

Drie manieren om oude tweets snel terug te vinden op TwitterZoek snel in oudere berichten op Twitter bij jezelf en anderen met SnapBird. Met deze tool kun je zoeken in de laatste 3200 tweets.
Lees verder.

Makkelijker connecties vinden op LinkedIn

Connecties vinden via e-mail LinkedInLinkedIn heeft een aantal handige functies om het vinden van nieuwe connecties makkelijk te maken. Met behulp van deze functies kun je jouw netwerk eenvoudig uitbreiden.
Lees verder.

Hou overzicht met lijsten van vrienden en bedrijfspagina’s op Facebook

Nieuwe privacy instellingen van Facebook en de impact voor bedrijvenOverzicht houden over alle statusupdates van Facebook vrienden en bedrijfspagina’s? Met Facebook lijsten bepaal je zelf van wie je de updates wilt bekijken.
Lees verder.

Drie manieren om feedback te krijgen van klanten via Twitter

Twitter inzetten om feedback te krijgen van klanten Zet Twitter in om inzichten te krijgen in hoe klanten jouw product, dienst of bedrijf ervaren. 3 tips om dit aan te pakken in dit artkel.
Lees verder.

Drie tips voor een goede LinkedIn uitnodiging aan mensen die je niet kent

Een LinkedIn uitnodiging schrijvenSoms kan het lastig zijn om via LinkedIn een persoon uit te nodigen die je nog niet kent. In dit artikel worden drie handige tips gegeven voor het schrijven van een goede uitnodiging.
Lees verder.

Twee manieren om Facebook lijsten zakelijk te gebruiken

FacebookHet gebruik van Facebook lijsten kan je helpen bij het gericht plaatsen van statusupdates op Facebook. In dit artikel een aantal handige tips voor het gebruik van Facebook lijsten.
Lees verder.

Cursus van de week – Snelcursus LinkedIn Groepen

Voor iedereen die aan de slag wil met LinkedIn Groepen en precies wil weten hoeHet ebook ‘Snelcursus LinkedIn Groepen’ laat je aan de slag gaan met de mogelijkheden van LinkedIn Groups. Leer hoe je zelf groepen kunt maken en/of deel kunt nemen.
Lees verder.