11-12-2011 / Martijn Baten

Nederlandse Social Media Academie - LogoDe afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere het inzicht dat LinkedIn het beste netwerk is om leads te verkrijgen. Verder werd uitgelegd hoe je gericht volgers kunt krijgen op Twitter met een effectieve bio en waarom niet alle Facebook gebruikers de Ticker hebben. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. In het weekoverzicht van NSMA zetten we alle tips & tricks van de afgelopen week voor je op een rij.

Drie tips om gericht volgers krijgen met een effectieve Twitter bio

Meer volgers krijgen met een effectieve Twitter bioKrijg gericht volgers op Twitter met een effectieve bio.
Lees verder.

Evenementen aanmaken op LinkedIn

linkedin event toevoegenOnlangs heeft LinkedIn de functie om evenementen aan te maken gewijzigd. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je aan de hand van de wijzigingen evenementen kunt toevoegen aan de database van LinkedIn.
Lees verder.

De lengte van een statusupdate en de afmetingen van afbeeldingen op Facebook

FacebookSinds vorige week heeft Facebook de lengte van het aantal toegestane karakters in een statusupdate verhoogt naar meer dan 60.000 tekens.
Lees verder.

Werk vinden via social media

Een baan vinden via social media (facebook, twitter en linkedin)Opdrachten en/of een baan vinden via social media? Bekijk de resultaten uit dit onderzoek.
Lees verder.

LinkedIn genereert twee keer zoveel leads als Twitter

linkedin leads genererenUit onderzoek blijkt dat LinkedIn het beste online sociale netwerk is om leads te genereren.
Lees verder.

Facebook Ticker niet altijd zichtbaar in Nieuwsoverzicht

Facebook TickerFacebook blijkt een aantal richtlijnen te hebben voor de zichtbaarheid van de Ticker bij gebruikers. In dit artikel leggen we je uit waarom niet iedereen een Ticker in het Nieuwsoverzicht heeft.
Lees verder.

Cursus van de week – Cursus LinkedIn Gevorderden

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanHet ebook ‘Cursus LinkedIn gevorderden’ leert je meer te halen uit LinkedIn. Afhankelijk van jouw behoefte leer je hoe je opdrachten of een nieuwe baan kunt vinden via LinkedIn.
Lees verder.