17-02-2013 / Martijn Baten

Logo Nederlandse Social Media Academie (NSMA)De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) onder andere 13 SEO tips voor betere vindbaarheid op LinkedIn. Verder kwam aan bod dat Twitter oudere tweets in zoekresultaten toont en alles over EdgeRank voor Facebook bedrijfspagina’s. In dit weekoverzicht staan alle tips & tricks weer op een rij:

Twitter laat oude tweets zien in haar zoekmachine

Twitter toont oudere tweets in zoekresultaten

Twitter toont oudere tweets in de zoekresultaten van de zoekmachine. Oorspronkelijk werden tweets weergegeven die niet ouder waren dan 7 – 10 dagen.
Lees verder.

LinkedIn inkomsten 2012

LinkedIn richt zich op content-marketing en sales

Eerder liet LinkedIn weten in de toekomst de digitale identiteit te willen worden voor alle professionals en bedrijven op aarde. Uit de ambities voor 2013 blijkt dat content-marketing en sales belangrijke aandachtsgebieden zijn om dit doel te behalen.
Lees verder.

Facebook Edgerank

Alles wat je moet weten over Facebook EdgeRank voor bedrijfspagina’s

Wie goed zichtbaar wil zijn in het Facebook nieuwsoverzicht moet rekening houden met EdgeRank. In dit artikel wordt uitgelegd hoe EdgeRank werkt en hoe je ermee kunt omgaan.
Lees verder.

Twitter verbetert search en discover

Twitter mobiele applicaties vernieuwd

De mobiele applicaties van Twitter hebben een update gekregen en hebben meer content en snellere informatie. Hiermee wil Twitter meer hulp bieden bij gebruikers die informatie onderweg nodig hebben.
Lees verder.

LinkedIn - 200 miljoen leden

13 SEO tips voor betere vindbaarheid op LinkedIn

Door het groeiende aantal gebruikers en de gemiddeld 5,7 miljard zoekopdrachten die worden gedaan, wordt het steeds lastiger om gevonden te worden binnen LinkedIn. In dit artikel zijn om deze reden 13 SEO tips voor een betere vindbaarheid op een rij gezet.
Lees verder.

Facebook evenementen

Facebook Evenementen bieden mogelijkheid voor kaartverkoop

Facebook heeft een voor Nederland unieke functie uitgerold waardoor bedrijfspagina’s een link naar kaartverkoop bij evenementen kunnen plaatsen. Met de komst van de nieuwe functie kunnen Facebook-gebruikers direct vanuit het sociale netwerk een kaartje aanschaffen voor een evenement.
Lees verder.

NSMA-Whitepaper-10-tips-voor-effectieve-Facebook-bedrijfspaginas-724x1024

NSMA Whitepaper: 10 tips voor effectieve Facebook bedrijfspagina’s

De Nederlandse Social Media Academie heeft een whitepaper samengesteld met 10 tips om effectiever gebruik te maken van Facebook bedrijfspagina’s. In de whitepaper vind je tips over o.a. het stellen van doelstellingen, plaatsen van statusupdates en het bekijken van de statistieken. Je kunt deze whitepaper gratis aanvragen via deze pagina.