04-03-2012 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere de nieuwe Facebook bedrijfspagina’s. Verder behandelden we de nieuwe LinkedIn ‘follow button’ voor bedrijfswebsites en vijf redenen om tweets van Twitter te verwijderen. In het weekoverzicht van NSMA zetten we alle tips & tricks van de afgelopen week voor je op een rij:

De groei van Twitter in 2012

De impact van twitter in 2012Twitter verwacht deze maand de 500 miljoenste gebruiker te verwelkomen. Hoe groeit Twitter in 2012?
Lees verder.

LinkedIn vaker gebruikt door recruiters dan Facebook en Twitter

The 2012 Social Recruiting Activity Report - NSMAUit onderzoek van het Amerikaanse Bullhorn blijkt dat LinkedIn veruit het meest gebruikte online sociale netwerk door recruiters is.
Lees verder.

Voeg afbeeldingen toe aan een eigen Facebook kaart

Een kaart op je Facebook TimelineNieuw op je Timeline is een kaart waar je geplaatste afbeeldingen aan kunt toevoegen. In dit artikel leggen we je uit hoe je stapsgewijs een afbeelding kunt toevoegen aan een eigen kaart.
Lees verder.

Vijf redenen om een tweet te verwijderen

Vijf redenen om een tweet te verwijderenOverweeg je weleens om een tweet te verwijderen? In dit artikel vijf redenen waarom je het zou moeten doen.
Lees verder.

Facebook introduceert Timeline voor bedrijfspagina’s

Schermafbeelding 2012-02-29 om 14.41.47Sinds deze week is het mogelijk je Facebook bedrijfspagina aan te passen naar een nieuw ontwerp dat lijkt op Timeline. Vanaf 30 maart wordt de nieuwe lay-out voor Facebook bedrijfspagina’s verplicht. In dit artikel behandelen we de belangrijkste veranderingen en de mogelijkheid om de nieuwe lay-out te activeren.
Lees verder.

Een LinkedIn follow-knop toevoegen aan een bedrijfswebsite in 6 stappen

LinkedIn Follow-knop voor bedrijvenHet is mogelijk om een bedrijfswebsite te voorzien van een follow-knop waarmee bezoekers in een simpele handeling de bijbehorende bedrijfspagina op LinkedIn kunnen volgen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je deze follow-knop in zes stappen kunt toevoegen aan je bedrijfswebsite.
Lees verder.

Cursus van de week – ‘Cursus LinkedIn gevorderden’

LinkedIn benutten voor het vinden van opdrachten of het vinden van een baanHet ebook ‘Cursus LinkedIn gevorderden’ leert je meer te halen uit LinkedIn. Afhankelijk van jouw behoefte leer je hoe je opdrachten of een nieuwe baan kunt vinden via LinkedIn.
Lees verder.