23-10-2011 / Martijn Baten

De afgelopen week behandelde de Nederlandse Social Media Academie onder andere de nieuwe LinkedIn tool Classmates waarmee je kunt netwerken met (oud) klasgenoten. Verder werden inzichten behandeld over hoe je het meest effectief statusupdates kunt plaatsen via een Facebook bedrijfspagina en wordt uitgelegd hoe je in drie stappen spamberichten op Twitter kunt stoppen en voorkomen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. In het weekoverzicht van NSMA zetten we alle tips & tricks van de afgelopen week voor je op een rij.

Creëer meer beleving voor mensen op basis van je tweets in de vorm van een magazine met Twylah

Creëer de beleving van een online bedrijfsmagazine met de Twitter tool Twylah

Gebruik Twylah om een rijkere beleving te bieden aan geïnteresseerden in de vorm van een online business magazine gegenereerd op basis van je tweets.
Lees verder.

Wie bezocht mijn profiel op LinkedIn? - StatistiekenOntdek wie jouw LinkedIn profiel heeft bekeken

Je kunt op LinkedIn eenvoudig bekijken wie jouw profiel heeft bezocht. In dit artikel wordt uitgelegd hoe het werkt en hoe je kunt instellen wat anderen zien zodra je hun profiel bezoekt.
Lees verder.

Logo Facebook Page InsightsNieuwe statistieken en inzichten voor Facebook bedrijfspagina’s

Statistieken en inzichten voor Facebook bedrijfspagina’s worden verbeterd. Dankzij een aantal handige nieuwe statistieken kun je nu beter je pagina optimaliseren.
Lees verder.

twitter_spam tegen gaan

Spamberichten stoppen op Twitter in drie stappen

Heb je last van Twitter-spam of val jij anderen hiermee lastig? Los het op in drie stappen!
Lees verder.

LinkedIn Classmate - Klasgenoten vinden - InzichtenVerbind jezelf met klasgenoten via LinkedIn Classmate

Met de tool LinkedIn Classmate kun je zien hoe (oud) klasgenoten zich ontwikkelen en kun je jezelf met ze verbinden om je netwerk te versterken.
Lees verder.

Teveel statusupdates op 1 dagEffectieve statusupdates op je Facebook bedrijfspagina

Een onderzoek van Buddy Media geeft een aantal interessante en bruikbare inzichten over het plaatsen van statusupdates op een Facebook bedrijfspagina.
Lees verder.

Cursus van de week – Snelcursus LinkedIn bedrijfspagina maken

Presenteer je bedrijf op LinkedIn en maak je producten/diensten bekendHet ebook ‘Snelcursus LinkedIn bedrijfspagina maken’ laat je aan de slag gaan met een bedrijfspagina (company page). Met LinkedIn Companies is je bedrijf/organisatie meer zichtbaar.
Lees verder.